Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Živeo 12. avgust, Međunarodni dan mladih

dan_mladih

Želimo vam srećan Međunarodni dan mladih 12. avgust – uvek i na svakom koraku budite zdravi i aktivni kako bi ostvarili uspešno svoje ciljeve, a sve kroz razumevanje i uvažavanje drugih ljudi.
Iskreno, vaša Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac obeležava Međunarodni dan mladih u Petrovcu na Mlavi.
U okviuru projekta MLADI ZA MLADE koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a koji realizujemo u partnerstvu sa Direkcijom za omladinu i sport održaće se koncert i humanitarna prodaja slika.

U Srbiji se Dan mladih obeležava od 2007. godine, kada je osnovano Ministarstvo omladine i sporta. Ovaj praznik ustanovila je pre dvanaest godina, Generalna skupština Ujedinjenih nacija. Svakog 12. avgusta širom sveta proslavljaju se bogatstvo i raznovrsnot veština, znanja i spremnosti mladih da aktivno pomognu zajednici u kojoj žive. Tokom ovog dana države, institucije, organizacije i aktivisti širom sveta skreću pažnju na pitanja koja utiču na položaj omladine u društvu

dan_mladih

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian