Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Резултати конкурса за финансирање омладинских волонтерских пројеката – Млади су закон Браничевски и Подунавски округ

На конкурс се пријавило 16 удружења младих/неформалних омладинских група. Након менторске подршке у оквиру Конкурса за финансирање омладинских волонтерских пројеката у циљу подстицања активизма и волонтеризма младих МЛАДИ СУ ЗАКОН – Браничевски и Подунавски округ, у којој је учествовало укупно 13 удружења младих/неформалних омладинских група пројекте у други круг конкурса је послало њих 12.

Петочлана комисија је након вредновања пристиглих пројеката донела одлуку да се у Браничевском и Подунавском округу подржи 10 омладинских волонтерских пројеката.

Списак омладинских волонтерских пројекатакоји су одабрани за финансирање можете преузети ОВДЕ.

Министарство омладине и спорта и Ресурс центар у сарадњи са партнерима за Браничевски и Подунавски округ

– Омладина ЈАЗАС-а Пожаревац и партнери Млади истраживачи Србије, Регионалана-развојна агенција Браничево-Подунавље, Град Пожаревац, Општина Велико Градиште, Дирекција за омладину и спорт Петровац на Млави, КЗМ Смедеревска Паланка, ТО Голубац и ОИ 10.октобар честитају свим удружењима младих /неформалним омладинским групама и жели

УСПЕШНУ РЕАЛИЗАЦИЈУ ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА!

Zapretite nas:

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian