Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Počinje prijavljivanje na nacionalne/međunarodne volonterske kampove u poplavljenim područjima

volonteri-poplave

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Mladim istraživačima, Resurs centrima koji sprovode program Mladi su zakon i lokalnim organizatorima objavljujemo početak prijavljivanja na kampove koji imaju za cilj poboljšanje društvenog života oštećenog stanovništva, najpre mladih, nakon poplava rešavanje problema ili potreba u lokalnim zajednicama.

Opise kampova mozete pronaci na blogu koji prati sve aktivnosti vezane za kampove, pa vas pozivamo da ga posetite volonteri-posle-poplava.blogspot.com

Na volonterske kampove u poplavljenim područjima možete se prijaviti tako što ćete popuniti jedinstvenu onlajn prijavu, a zatim doći u jednu od cak 27 organizacija širom Srbije da prijavu potpišete.

Ako predstavljate organizaciju ili Kancelariju za mlade i zelite da se uključite u slanje volontera na kampove u poplavljenim područjima, javite nam se na 011/311.66.63 ili mejlom na vss@mis.org.rs

Svi troškovi boravka na kampu su obezbeđeni, a mnogi Resurs centri će refundirati i putne troškove volonterima. Nema nikakve dodatne participacije za učešće.

Hvala svima na zelji da pomognete i vremenu koje ćete odvojiti za Srbiju ovog leta.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian