Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Dan bezbednog interneta 2015.

dan

Danas, više od 100 zemalja širom Sveta, uključujući i Srbiju obeležavaju Dan bezbednog interneta već 12-i put.
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Centar za bezbedni internet Srbija se priključuju međunarodnoj kampanji koja promoviše sigurnu i odgovornu upotrebu novih tehnologija i interneta, a obeležava se 10. februara širom sveta, pod sloganom “Stvorimo bolji internet zajedno”.

Omladina JAZAS-a Požarevac je tokom 2014. god. zahvaljujući Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija realizovala projekat „Surfuj bezbedno“ – o bezbednosti dece na internetu.

Obučeno je 16 mladih koji su sprovodili radionice u osnovnim školama na području grada Požarevca i opština Veliko Gradište i Petrovac na Mlavi.
Internet je okruženje sa nebrojeno mnogo mogućnosti za sticanje novih saznanja, u kome je čitav svet dostupan i samo jedan klik nas deli od miliona novih informacija. Iako znanje mlađih generacija o korišćenju informacionih tehnologija ide daleko ispred znanja njihovih roditelja i nastavnika, mladi često nisu dovoljno svesni posledica koje mogu da izazovu svojim ponašanjem u digitalnom svetu. Dan bezbednog interneta treba da skrene pažnju na ulogu i odgovornost koju svi imamo u zajedničkom stvaranju boljeg internet okruženja za decu i buduće generacije.

Zapretite nas:

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian