Obeležen međunarodni dan mladih


[title h6=““]

Omladina JAZAS-a Požarevac obeležila je međunarodni dan mladih nizom aktivnosti na četiri lokacije!
Volonteri Omladine JAZAS-a Požarevac uzeli su učešća u obeležavanju Dana mladih u organizaciji Krovne Organizacije Mladih Srbije na rekonstrukciji mosta Gazela u Beogradu. Među 50 volontera iz Srbije svoj doprinos ovoj akciji dalo je 5 naših volontera.
Omladina JAZAS-a Požarevac je u saradnji sa Kancelarijom za mlade Požarevac održala konferenciju za medije na kojoj je promovisan Zakon o mladima i dosadašnji rezultati projekta „Resurs centar Braničevski okrug“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, dok su 12. avgusta i zvanično počele sa realizacijom Omladinske Volonterske Akcije.
U saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Golubac, u okviru manifestacije „Nedelja mladih“,  vršnjački edukatori Omladine JAZAS-a Požarevac  su mladim jedriličarima u kampu kraj Dunava, održali radionice o rizicima zloupotrebe pasihoaktivnih supstanci i o načinima odgovora na izazov „Kako reći ne“.
Mladi su imali prilike da uživaju u muzici odabranih bendova sačinjenih od mladih i da se informišu o Zakonu o mladima na štandovima Omladine JAZAS-a Požarevac i Direkcije za omladinu i sport u Petrovcu na Mlavi.
Volonteri Omladine JAZAS-a Požarevac: Tamara Stojković, Sandra Stanojević, Petar Paunović, Ivana Ivanović, Marija Pavlović, Nevena Milosavljević, Borisav Ilić i Zoran Jović i ovoga puta su dali svoj doprinos za mlade i pokazali snagu volonterizma.[/title]

Ostavite odgovor