Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Najavljene aktivnosti na konferenciji Mladi su zakon

mladi

U Smederevskoj Palanci na stadionu koji je do nedavno bio pod vodom, 02.07.2014. godine održana je konferencija za novinare povodom projekta MLADI SU ZAKON 2014 – Podunavski okrug.

Ovom prilikom Zoran Zorki Jović je u ime Omladina JAZAS-a Požarevac koja je ove godine resurs centar za Podunasvki okrug, predstavio predstojeće aktivnosti na projektu i pozvao mlade da se uključe u što većem broju. Projekat finansira Mladi su zakon – Ministarstvo omladine i sporta i zahvaljujući njima i ove godine će se realizovati omladinski projekti, ali i volonterski kampovi u svim opštinama pogođenim nedavnim poplavama. Kamp će se realizovati u avgustu mesecu u Smederevskoj Palanci i radiće se na sanaciji štete od poplava. Ali će i svi omladinski projekti koji će se realizovati u ostalim opštinama Podunavskog okruga biti jednim delom humanitarne i usmerene na pomoć Palanci koja je bila poplavljena. Projekat se realizuje u partnerstvu sa Kancelarija za mlade Smederevska Palanka, Kancelarija za mlade Smederevo i Kancelarijom za Mlade Velika Plana.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian