Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Edukacijom do zdravlja

Edukacijom-do-zdravlja

U okviru projekta „Edukacijom do zdravlja“ koji Omladina JAZAS-a Požarevac realizuje u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje Požaravac, a uz finansijsku podršku grada Požarevca u periodu od 14. do 18. novembra 2015. realizovana je obuka za vršnjačke edukatore/ke.

Edukacijom-do-zdravlja-1

Program obuke obuhvatao je predavanja i radionice na temu značaja, očuvanja i negovanja reproduktivnog zdravlja sa posebnim osvrtom na polno prenosive infekcije kao i infekciju HIVom i položaj osoba koje žive sa njim. Kroz pet dana obuke polaznici/ce su stekli/le znanje i veštine koje će u narednom periodu kroz niz tribina i radionica preneti svojim vršnjacima/vršnjakinjama.

Edukacijom-do-zdravlja-2

Obuku je pohađalo 13 polaznika/ca, čime su pokazali da žele biti lideri u svom okruženju kao i da žele postati promoteri pozitivnih vrednosti u društvu, a posebno među vršnjacima/vršnjakinjama, a takođe i da žele svojom aktivnošću da stvaraju sigurno okruženje koje prihvata i poštuje različitosti.

Edukacijom-do-zdravlja-3

Edukacijom-do-zdravlja-4

Edukacijom-do-zdravlja-5

Edukacijom-do-zdravlja-6

Zapretite nas:

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian