Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Azbuka Evrope

Omladina JAZAS-a Požarevac u saradnji sa kancelarijom za mlade Veliko Gradište i Regionalno razvojnom agencijom Braničevo Podunavlje, a uz finansijsku pomoć Opštine Veliko Gradište realizuje pilot projekat Azbuka Evrope. U okviru projekta u ponedeljak 22. i utorak 23. oktobra održane su radionice o Evropskoj Uniji, za jedanaest učenika osnovne i srednje škole. Prvi dan radionica je realizovana u vidu predavanja i interaktivnih radionica, čiji je cilj bio upoznati učesnike sa osnovnim pojmovima i podacima vezanim za EU i mogućnostima koje EU pruža mladima. Drugi dan, bio je rezervisan za kviz. Cilj kviza bio je da se na edukativno-zabavan način pokaže znanje koje su učesnici usvojili o EU, njenim institucijama, zemljama članicama, kao i o evropskoj kulturi. Svi učesnici su na kraju dobili potvrdu o učešću na radionici.
Sledeće aktivnosti u okviru projekta Azbuka Evrope su, likovni konkurs, izlet u Temišvar, postavljanje znakova sa udaljenošću glavnih gradova zemalja članica EU od Velikog Gradišta.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian