Svetski dan borbe protiv droga


[title h6=““]

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv zloupotreba droga sproveli smo promociju zdravih stilova života, sporta i kreativnih radionica u cilju prevencije rizičnog ponašanja kod dece i mladih. To je bio i zvaničan početak projekta „Znam šta hoću, DROGU neću“, koji realizuje Omladina JAZAS-a Požarevac u partnerstvu sa Urban Stream-om i Zavodom za javno zdravlje Požarevac, uz finansijsku podršku Grada Požarevca. Gosti u emisiji koja se snimala na gradskom trgu bili su Dejan Krstić član Gradskog veća ispred Grada Požarevca, Ana Jovanović direktorka Zavoda za javno zdravlje Požrevac, Tatjana Rajić direktorka Centra za socijlni rad Požarevac, Sanja Novakovic voditeljka tretmana u Sociorehabilitacionom klubu Šansa, Marija Penčić voditeljka slučaja Centra za socijalni rad, Radmila Krstevska pedagog osnove škole „Desanka Maksimović“, dr Olivera Hajrović psiholog i stručni saradnik na projektu.

[/title]

[title h6=““]

Ispred udruženja su govorili Zoran Jović i Maja Marić Jovanović. Na događaju su se predstavili sportski klubovi Odbojkaški klub „Mladi Radnik“, Košarkaški klub „Požarevac“, Karate klub „Železničar“, klub Američkog fudbala „Požarevac“, fudblski klub „Tron“ i Tradicionalni „Wing Chun Kung Fu“ klub.

[/title]

[title h6=““]

Gosti su takođe bili i kreativci Art District-a i prijatelji joga Centar Sunce. Muzičku podršku su pružili učenici/e Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Požarevca. Medijsku pokrivenost radila je SAT TV, a emisiju je vodila Maja Kostić. Marko Veljković iz Mladi imaju reč nam je bio podrška sa još jednom kamerom. Hvala svima na učešću, pogotovu volonterima i volonterkama, i radujemo se budućim druženjima.

[/title]

Ostavite odgovor