Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac – Bezbednost dece na internetu

bni

Od 10. do 14. oktobra 2014. godine održana je petodnevna obuka za edukatore o bezbednosti dece na internetu koju Omladina JAZAS-a Požarevac realizuje u okviru projekta „Surfuj bezbedno“ a koji finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Obuka je održana u Domu izviđača u selu Ždrelo (Petrovac na Mlavi), izviđačkog odreda Mlava iz Petrovca za mlade iz Požarevca, Velikog Gradišta i Petrovca na Mlavi.

Obuku je prošlo 16 mladih putem predavanja, radionica i praktičnog dela. Nakon što su završili obuku predstoje im radionice sa osnovcima, tačnije sa 5 i 6 razredima u osnovnim školama.

Obuku su vodili iskusni treneri iz partnerske organizacije Timočki omladinski centar iz Zaječara koji već dugi niz godina rade na polju bezbednosti na internetu.

Partneri na projektu: Izviđački odred Mlava, Direkcija za omladinu i sport Petrovac na Mlavi, Udruženje ZDRAVO iz Požarevca, Opština Veliko Gradište, Osnovne škole iz Petrovca, Gradišta i Požarevca (Kralj Aleksandar I i Desanka Maksimović).

Fotografija je zamućena s namerom zaštite učesnika u skladu sa zakonom.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian