Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Obeležen 5. jun, Svetski dan zaštite životne sredine u Požarevcu

Omladina JAZAS-a Požarevac je danas na Čačalici u ekološkom domu obeležila 5. jun Svetski dan zaštite životne sredine. Akcija je zajedničkim snagama organizovana sa Zavodom za javno zdravlje, Ekološkim društvom Požarevac, Crvenim krstom, Domom zdravlja i mnogim drugim organizacijama.
Ovom prilikom još jednom smo podsetili građane i građanke grada Požarevca na važnost brige o životnoj sredini i njenom očuvanju. Ističemo da su volonteri Omladine JAZAS-a na akciju došli pešaka i tako dali pozitivan primer drugima.

Ovom prilikom želimo još jednom da isteknamo da je JAKO VAŽNO šta vi kao pojedinac radite kako bi očuvali životnu sredinu i smanjili njeno zagadjenje.
Odvajajte otpad koji se može reciklirati, koristite javni prevoz, biciklu ili idite pešaka, uvek kada je to moguće 🙂 Odgovorno i racionalno trošite vodu i električnu energiju. Brinite o planeti Zemlji i ona će vam uzvratiti.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian