Leto nam je stiglo, letnji seks, može, ali sa zaštitom!

letnji_seks

[title h6=““]

Stiglo nam je leto, a ono donosi uzavrele emocije i raznorazne avanture (bilo da su kratkog daha ili pretenduju da potraju) kada strast divlja na plažama, splavovima, bazenima, parkovima, festivalima… Opušteniji smo, više se zabavljamo, na odmoru smo pa je i seks na nivou. Rezulatati od prošle godine pokazuju da najveći broj obolelih od drugog stadijuma sifilisa, genitalnih bradavica i kodiloma je dobilo infekciju u letnjim mesecima, u julu i avgustu.

Ali pre nego se uputite na neku skrivenu plažu ili udaljeni kutak na nekom festivalu, zapamtite da stalna i pravilna upotreba kondoma štiti od polno prenosivih bolesti, i to pri oralnom, vaginalnom i analnom seksu. Visoke temperature mogu da unište kondom, ostavljajući vas bez zaštite. A svi znamo koliko leti može da bude užasna vrelina. Ne držite ih na suncu, ili izloženog toploti. Mnoge loše odluke donesene su pod uticajem alkohola ili droga. Zato ga ne koristite.

Izbor je na vama, da li želite ili ne želite da imate seks. Nemojte to uraditi zbog toga što ste se osećate pod pritiskom, već samo ako i vi to zaista želite. Praktikujte siguran seks i sigurno ćete imati dug i zadovoljavajući seksualni život.

[/title]