Konkurs za Omladinske Volonterske Projekte Mladi su zakon za Podunavski, Pomoravski i Šumadijski okrug

MSZ-tracica
[title h6=““]

Omladina JAZAS-a Požarevac i ove godine realizuje program Mladi su zakon na području Podunavskog regiona, kao partner udruženja Sunce iz Kragujevca.

KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH

Resurs centar za Podunavski, Šumadijski i Pomoravski okrug, Udruženje građana za socijalni razvoj “Sunce” u partnerstvu sa Omladinom JAZAS-a Požarevac, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta raspisuje KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH.

Ako ste kreativni, hrabri, humani, ako želite da omogućite kvalitetniji život vršnjacima, mladima ali i drugim sugrađanima u svojoj lokalnoj zajednici i imate između 15 i 30 godina, učestvujte u programu MLADI SU ZAKON koji se realizuje šestu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije!

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorijePodunavskog, Šumadijskog i Pomoravskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu.

Prijavite se na Konkurs slanjem popunjenog obrasca za pisanje predloga ideje omladinskog volonterskog projekta do 23. avgusta 2015. godine na email: ugsunce@gmail.com, ili poštom na sledeću adresu:Udruženje građana za socijalni razvoj “Sunce”, Luja Pastera 17, Kragujevac,sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“.

Smernice i obrazac za pisanje predloga projekta, možete preuzeti sa sajta Resurs centra za Podunavski, Šumadijski i Pomoravski okrug: www.sunce.org.rs, na omladinskom portalu: www.mos.gov.rs/mladisuzakon, i sajtu ovogodišnjeg Nacionalnog programa volontiranja mladih: www.kampovi.mis.org.rs, a za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja na konkurs možete se obratiti: Udruženju građana za socijalni razvoj “Sunce”, Luja Pastera 17, Kragujevac putem elektronske pošte na email: ugsunce@gmail.com ili telefonom na broj: 034/362 700.

[/title]