Raspisan konkurs za omladinske volonterske projekte u okviru programa MLADI SU ZAKON

[title h6=““]

Resurs centar za Braničevski i Podunavski okrug, Omladina JAZAS-a Požarevac u saradnji sa PATOS Smederevo, RRA-BP, Opštinom Veliko Gradište i Gradom Požarevac i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, u okviru programa MLADI SU ZAKON raspisuje
KONKURS za finansiranje OMLADINSKIH VOLONTERSKIH PROJEKATA
U CILjU PODSTICANjA AKTIVIZMA I VOLONTIRANjA MLADIH

Program MLADI SU ZAKON se realizuje sedmu godinu za redom u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih širom Srbije i namenjen je udruženjima i neformalnim grupama mladih koji žele da realizuju omladinske volonterske projekte u cilju učešća u akcijama zaštite životne sredine, uređenju javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme, organizacije aktivnosti za mlade u tim prostorima, promocije međugeneracijske saradnje, razumevanja, tolerancije i jednakih šansi za sve mlade, očuvanja kulturne baštine, zdravih i bezbednih stilova života, solidarnosti i humanostiu svojoj lokalnoj sredini.
Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 40.000,00 i 100.000,00 dinara. Ukupan iznos raspoloživih sredstava za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u Zapadnobačkom, Južnobačkom i Sremskom okrugu je do 900.000,00 dinara.
Ovde možete preuzeti TEKST KONKURSA SA SMERNICAMA i OBRAZAC ZA PREDLOG PROJEKTA.

U okviru ovogodišnjeg programa MLADI SU ZAKON pored omladinskih volonterskih projekata, kojih će biti preko 180, Mladi istraživači Srbije širom Srbije organizuju i 47 volonterskih kampova tokom leta i jeseni 2016, koji će ugostiti mlade volontere iz zemlje i sveta.

Zа više informаcijа možete se obrаtiti Resurs centru, Omladina JAZAS-a Požarevac putem mejlа: office@jazaspozarevac.org ili nа telefone 066118504 i 0652222946.

[/title]

Ostavite odgovor