Počelo prijavljivanje na 35 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji

[title h6=““]

Ovog leta kroz program „Mladi su zakon“ možešda učestvuješ i otputuješ na jedan od 35 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji, pa da sa drugarima iz inostranstva upoznaš neki drugi kraj Srbije, gde ćeš volontirati i učiniti nešto lepo za tu zajednicu.
Više o kampovima vidi na kampovi.mis.org.rs

[/title]

[title h6=““]

Mladi istraživači Srbije  – Volonterski servis Srbije, u saradnji sa Omladinom JAZAS-a Požarevac i preko 30 partnerskih organizacija, objavljuju poziv za volontere i volonterke iz svih delova Srbije koji žele da učestvuju na jednom od 35 međunarodnih volonterskih kampova koji će se tokom leta održati širom Srbije.

[/title]

[title h6=““]

Na volonterskim kampovima se rade poslovi od javnog značaja a kampovi okupljaju volontere iz celog sveta. Učešće na kampovima od 7 do 14 dana je besplatno, ali sami plaćate put, kao i depozit od 2000 dinara (koji vam se vraća po povratku sa kampa).

[/title]

[title h6=““]

Osim nezamenljivog osećaja da rade nešto korisno i vredno za lokalnu zajednicu mladi razmenjuju iskustva, upoznaju nove kulture i običaje i stiču prijateljstva za ceo život.

[/title]

[title h6=““]

Zato ne propustite da ove godine probate neki od međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji i sami upoznate neke delove sopstvene zemlje u kojima do sada nikada niste bili.

[/title]

[title h6=““]

Brzo na internet stranicu kampovi.mis.org.rs da pregledate sve te izvanredne mogućnosti za volontiranje i čim uspete da se odlučite za jedan ili nekoliko kampova prijavite se odmah, a kao i do sada mesta se raspoređuju po sistemu: “ko prvi pošalje prijavu, dobija mesto na kampu”! Interesovanje je veliko a na svakom kampu su otvorena po dva mesta za nacionalne volontere, dok su ostala mesta za međunarodne.

[/title]

[title h6=““]

Kada popunite prijavu dođite do nas da je potpišete, pa da vas šaljemo! Možete nas naći u ul. Stari korzo 36/22, 0652222946, office@jazaspozarevac.org . Sredstva za (su)finansiranje 35 volonterskih kampova obezbeđena su kroz projekat Mladih istraživača Srbije „Nacionalni program volontiranja mladih MLADI SU ZAKON“  finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i deo su programa MLADI SU ZAKON.

[/title]

[title h6=““]

Ako si više zainteresovan/a da sa svojim drugarima organizuješ i da uradiš nešto korisno u svom mestu, vidi OVDE otvoren konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Vidimo se!

[/title]

Ostavite odgovor