Vizuelni identitet Srebrnog jezera

srebrno-jezero
[title h6=““]

Idejno rešenje Stefana Ilića je pobedničko rešenje vizelnog identiteta srebrnog jezera na javnom konkursu koji je raspisala Omladina JAZAS-a Požarevac u partnerstvu sa Opštinom Veliko Gradište, Turističkom organizacijom i Kulturnim centrom Veliko Gradište.

[/title]
[title h6=““]

Cilj konkursa je bio da se pronađe kvalitetno i originalno rešenje znaka i logotipa primenljivo na svim savremenim sredstvima poslovne i vizuelne komunikacije.

[/title]
[title h6=““]

Stefan Ilić koji je ’92 godište uspeo je u tome, osvojivši najviše glasova žirija koji je bio sastavljen od predstavnika Opštine Veliko Gradište, Turističke organizacije Veliko Gradište, Kulturnog centra, Omladine JAZAS-a Požarevac, renomiranih stručnjaka iz oblasti marketinga i dizajna kao i predstavnika medija. Žiri se rukovodio stepenom umetničke ubedljivosti i kvalitetom društveno angažovane poruke – u skladu sa vrednostima koje promoviše turistička destinacija Srebrno jezero.

[/title]
[title h6=““]

Pobednik je osvojio nagradu od 30.000,00 dinara u bruto iznosu.

[/title]
[title h6=““]

Zahvaljujući Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija koje finansira projekat „DOŽIVI Srebrno jezero za MLADE“ koji realizuje Omladina JAZAS-a Požarevac, Srebrno jezero će od sada biti prepoznatljivo po novom logotipu i vizuelnom identitetu.

[/title]

Ostavite odgovor