Saznaj o životu 2

[title h6=““]

U okviru projekta koji finansiran od strane Evropske unije i sufinansiran od grada Požarevca, Omladina JAZAS-a Požarevac je 17.11.2011. godine bila domaćin partnerima iz Rumunije: „Mircea Eliade Theoretical High School“ i „Traian Vuia Teoretcal High School“ iz Rešice i vodećem partneru NGO „Kokoro“ iz Bora. Okruglom stolu su pored partnera i predstavnika domaćina prisustvovali i predstavnici zdravstva, sudstva, policije, centra za socijalni rad, predstavnici škola, gradske uprave, gradske opštine Kostolac, kao i predstavnici medija.
Glavni cilj okruglog stola je bio da se napravi dogovor oko formiranja koordinacionog odbora za prevenciju droga na području Grada Požarevca, gde bi bili uključeni predstavnici svih institucija i organizacija koje na bilo koji način mogu doprineti da se smanji zloupotreba droga.
Predstavljeni su i rezultati aktivnosti projekta koje su realizovane u Požarevcu, kao i iskustva partnera iz Bora i Rešice. Razmenom iskustava u toku realizacije projekta i prenošenja modela prevencije iz jedne sredine u drugu razvija se kvalitetan program prevencije.

[/title]

Ostavite odgovor