Sa Futurizmom u Budućnost – obuka za turističke vodiče

obuka

[title h6=““]

Kroz projekat „DOŽIVI Srebrno jezero za MLADE“, koji finasira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, se osim promocije potencijala turističke destinacije, brine i o budućnosti i eventualnom lakšem zapošljavanju mladih iz opštine Veliko Gradište koja nam je partner na projektu. Kroz obuku koja je trajala 2 dana, 10. i 11.avgusta 2015. godine i okupio šestoro mladih koji su učili o veštinama za turističke vodiče.

[/title]
[title h6=““]

Osnovna vrednost mladih koji će biti budući griteri jeste u njihovom volonterskom angažmanu. Cilj je da se stvori grupa mladih koji će inostranim gostima biti dostupni besplatno i na jedinstven način predstaviti svoju sredinu, što će opet doprineti receptivnom razvoju turističke ponude.
Posebnost ovih mladih vodiča će biti u tome što će poznavati sve one specifičnosti u vezi Srebrnog jezera, Velikog Gradišta, kako kulturne i istorijske, tako i one najzanimljivije mladima, a to su noćni život, hrana, sport i rekreacija.

[/title]
[title h6=““]

Zahvaljujući trenerima iz Agencije za konsalting u turizmu „Futurizam“, iz Novog Sada trening je bio više nego uspešan. Ceo proces se dešavao uz partnersku podršku ljudi iz TO Veliko Gradište i KC Veliko Gradište.

[/title]