Počinje prijavljivanje na nacionalne/međunarodne volonterske kampove u poplavljenim područjima

volonteri-poplave

[title h6=““]

Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Mladim istraživačima, Resurs centrima koji sprovode program Mladi su zakon i lokalnim organizatorima objavljujemo početak prijavljivanja na kampove koji imaju za cilj poboljšanje društvenog života oštećenog stanovništva, najpre mladih, nakon poplava rešavanje problema ili potreba u lokalnim zajednicama.

[/title]
[title h6=““]

Opise kampova mozete pronaci na blogu koji prati sve aktivnosti vezane za kampove, pa vas pozivamo da ga posetite volonteri-posle-poplava.blogspot.com

[/title]
[title h6=““]

Na volonterske kampove u poplavljenim područjima možete se prijaviti tako što ćete popuniti jedinstvenu onlajn prijavu, a zatim doći u jednu od cak 27 organizacija širom Srbije da prijavu potpišete.

[/title]
[title h6=““]

Ako predstavljate organizaciju ili Kancelariju za mlade i zelite da se uključite u slanje volontera na kampove u poplavljenim područjima, javite nam se na 011/311.66.63 ili mejlom na vss@mis.org.rs

[/title]
[title h6=““]

Svi troškovi boravka na kampu su obezbeđeni, a mnogi Resurs centri će refundirati i putne troškove volonterima. Nema nikakve dodatne participacije za učešće.

[/title]
[title h6=““]

Hvala svima na zelji da pomognete i vremenu koje ćete odvojiti za Srbiju ovog leta.

[/title]

Ostavite odgovor