Konferencija „Jaka udruženja mladih i za mlade za održiv uticaj na lokalne zajednice“

konferencija

[title h6=““]

Projekat „Jaka udruženja mladih i za mlade za održiv uticaj na lokalne zajednice“ je prvi razvojni projekat Krovne organizacije mladih Srbije koji za cilj ima podsticajne aktivne saradnje među organizacijama članicama, osnaživanje svake od organizacija pojedinačno, ali i KOMS kao mreže.

[/title]
[title h6=““]

Konferencijom o perspektivi saradnje organizacija mladih i za mlade, održanoj u ponedeljak 23. februara u Ustanovi kulture „Parobrod“ u Beogradu, završen je projekat.

[/title]
[title h6=““]

Na završnoj konferenciji dodeljeni su sertifikati organizacijama učesnicama i održani paneli o perspektivi saradnje organizacija u budućnosti u okviru kojih je govorio i Zoran Jović u ime Omladine JAZAS-a Požarevac.

[/title]
[title h6=““]

Omladina JAZAS-a Požarevac, kao punopravna organizacija ove mreže, učestvovala je u projektu kroz delegiranje tri predstavnika na III modula treninga i to: Upravljanje organizacijom, Razvoj predloga praktičnih politika i Mobilizacija zajednice. U toku projekta mentorska organizacija nam je bila Narodni parlament Leskovac.

[/title]
[title h6=““]

Ovaj program će se nastaviti i u budućnosti u cilju razmene iskustava i jačanja kapaciteta organizacija za održiv uticaj na lokalne zajednice.

[/title]
sertifikat