Coca-Cola poklanja Srbiji 45 teretana na otvorenom

Coca-Cola

[title h6=““]

Povodom 45 godina poslovanja na našem tržištu, Coca-Cola sistem će izgraditi Coca-Cola aktivne zone u opštinama širom Srbije. U saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave Coca-Cola sistem će na još jedan način podržati lokalnu zajednicu u kojoj dugo i uspešno posluje. Ovim projektom biće obuhvaćene sve opštine u Srbiji podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike.

[/title]
[title h6=““]

Počevši od 1. juna do kraja jula, građani Srbije će putem sajta www.45godinausrbiji.rs moći da glasaju za opštinu u kojoj žele da se sagradi Coca-Cola aktivna zona, dok će biti izabrano po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji. Proglašenje pobedničkih opština biće objavljeno u avgustu, dok je otvaranje prve teretane na otvorenom predviđeno za septembar. Planirano je da do kraja 2013. bude izgrađeno do 10 teretana na otvorenom a preostalih 35 do maja 2014. godine.

[/title]
[title h6=““]

Pravila glasanja

[/title]
[title h6=““]

Pozivamo vas da glasate za opštinu u kojoj želite da se izgradi Coca-Cola aktivna zona. Glasajte na sajtu www.45godinausrbiji.rs ili na Facebook strani.
Kako biste mogli da glasate, prvi put je potrebno da se registrujete (unošenjem korisničkog imena i lozinke), a jedna osoba može da glasa jednom dnevno.
Opštine su podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Po 15 opština sa najvećim brojem glasova u svakoj kategoriji (ukupno 45) dobiće Coca-Cola aktivnu zonu.
Možete glasati za jednu opštinu, a po završetku glasanja možete dodatno opštini predložiti mikrolokaciju na kojoj želite da bude izgrađena Coca-Cola aktivna zona. Finalnu odluku o mikrolokaciji izgradnje Coca-Cola aktivne zone ne donosi Coca-Cola sistem, već pobednička opština.

[/title]
[title h6=““]

Priključi se i glasaj kako bi teretana na otvorenom bila izgrađena u našoj opštini! Osvojimo zajedno Coca-Cola aktivnu zonu!

[/title]

Ostavite odgovor