advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Promoteri zdravlja

U prostorijama Omladine JAZAS-a Požarevac 21. novembra 2012. održana je konferencija za medije povodom početka projekta „Promoteri zdravlja“. Projekat sprovodi Omladina JAZAS-a Požarevac u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Veliko Gradište. Projekat je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije u ukupnom iznosu od oko 445.000 dinara. Opšti cilj projekta je unapređenje zdravlja mladih u Velikom Gradištu, edukacijom o zdravim stilovima života i prevencijom faktora rizika za pojavu bolesti.
Na konferenciji su se prisutnim medijima obratile Jelena Trifunović-Ilić, koordinatorka projekta, i koordinatorka KZM Veliko Gradište Aleksandra Stokić i iznele informacije vezane za realizaciju projekta.
Projekat traje tri meseca, od 02.11.2012. godine do 02.02.2013. godine, sprovodi se na teritoriji opštine Veliko Gradište. Pravilna ishrana, fizička aktivnost, mentalno i reproduktivno zdravlje su teme u okviru projekta kojima će biti obuhvaćeni mladi od 15 do 30 godina.
Konfernciji su se odazvali sledeći mediji: Reč naroda, HIT radio, TV 012, Radio Požarevac, TV Duga, TV Viminacijum, Radio Duga, SAT TV kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Share on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian