Promoteri zdravlja

[title h6=““]

[/title]

[title h6=““]

U prostorijama Omladine JAZAS-a Požarevac 21. novembra 2012. održana je konferencija za medije povodom početka projekta „Promoteri zdravlja“. Projekat sprovodi Omladina JAZAS-a Požarevac u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Veliko Gradište. Projekat je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije u ukupnom iznosu od oko 445.000 dinara. Opšti cilj projekta je unapređenje zdravlja mladih u Velikom Gradištu, edukacijom o zdravim stilovima života i prevencijom faktora rizika za pojavu bolesti.
Na konferenciji su se prisutnim medijima obratile Jelena Trifunović-Ilić, koordinatorka projekta, i koordinatorka KZM Veliko Gradište Aleksandra Stokić i iznele informacije vezane za realizaciju projekta.
Projekat traje tri meseca, od 02.11.2012. godine do 02.02.2013. godine, sprovodi se na teritoriji opštine Veliko Gradište. Pravilna ishrana, fizička aktivnost, mentalno i reproduktivno zdravlje su teme u okviru projekta kojima će biti obuhvaćeni mladi od 15 do 30 godina.
Konfernciji su se odazvali sledeći mediji: Reč naroda, HIT radio, TV 012, Radio Požarevac, TV Duga, TV Viminacijum, Radio Duga, SAT TV kojima se ovim putem zahvaljujemo.

[/title]

Ostavite odgovor