Please go to the Menu section, create a menu and then select the newly created menu from the Theme Locations box from the left.
advert
Omladina JAZAS-a Požarevac

Omladina JAZAS-a Požarevac

Obuka za vršnjačke edukatore „Zdravlje na dlanu“ u Golupcu

golubac

U okviru projekta „Pokaži šta znaš, ali baš!“ koji Omladina JAZAS-a Požarevac sprovodi u partnerstvu sa KZM Golubac, TO Golubac, ZZJZ Požarevac, a finansira Ministarstvo omladine i sporta realizovana je obuka za vršnjačke edukatore Zdravlje na dlanu.

U okviru obuke su učesnici imali prilike da kroz interaktivan rad, predavanja, radionice, igrice i druge aktivnosti uče o reproduktivnom zdravlju, polno prenosivim infekcijama, prevenciji HIV-a, o sportu i fizičkoj aktivnosti, o pravilnoj ishrani, kao i o prevenciji zavisnosti (pušenju, alkoholu i drogama).

Dvanaest polaznika je pokazalo izuzetno znanje i kroz ova četiri dana od 18. do 21. 10. 2014. godine, koliko je trajala obuka su iskazali spremnost i želju da stečeno znanje prenose vršnjacima i tako doprinesu podizanju svesti o zdravom životu i svim opasnostima rizičnog ponašanja.

Obuku su vodili iskusni treneri Omladine JAZAS-a Požarevac Jelena Trifunović-Ilić i Zoran Jović, a gost koji je govorio o fizičkoj aktivnosti Vladimir Stokić direktor Direkcije za omladinu i sport Petrovac na Mlavi koja je takođe partner na projektu.

Zapretite nas:

No comments yet.

Add a comment

Choose language / Prevodi

EnglishSerbian